Contact

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

* :
* :
:
:
 

 

Procedure: na ontvangst van uw aanmelding wordt contact met u opgenomen. Telefonisch wordt waar gewenst onze werkwijze toegelicht; in overleg met u wordt vervolgens een intakegesprek gepland.

Uw gegevens zijn gedurende deze procedure alleen bij ons bekend en zullen zonder uw toestemming niet aan derden worden bekend gemaakt.

 

 

Let op: volgende bijeenkomst 

In goede afstemming met de leiding CZSK is besloten ook voor de categorie "Ontslagbeschermden" bijeenkomsten te organiseren. Nadere informatie volgt.

 

Laatste nieuws

Op vrijdag 5 juni organiseert B4D samen met het Veteranen Instituut en de Stichting ECDef een themadag "Veteranen, de arbeidsmarkt op! ".

Je bent Veteraan en zoekt een andere baan. Wat heb je eigenlijk aan je militaire ervaringen en competenties? Wat heb je aan al je opleidingen? Hoe presenteer je die en jezelf? Wat zijn de ervaringen van andere veteranen met het zoeken naar een baan buiten defensie? 

Deze onderwerpen komen aan bod tijdens de eerste bijeenkomst "Veteranen,de arbeidsmarkt op! " op vrijdag 5 juni bij het Veteranen Instituut in Doorn. Voor aanmelding en het volledige programma kijk op de website van het Veteranen Instituut:  www.veteraneninstituut.nl

 

Ons unieke aanbod

  • Wij bieden een vertrouwde omgeving met veel kennis van zaken. Bij ons kunt u op anonieme wijze volkomen vertrouwelijk een gesprek aangaan om mogelijkheden te verkennen.
  • Met Defensie hebben we goede afspraken gemaakt om bovenstaande werkwijze te kunnen garanderen terwijl een aantrekkelijk perspectief op nieuw werk wordt geboden.
  • Proefplaatsing voor een periode van 6-12 maanden.
  • In toenemende mate OOK mogelijkheden voor veteranen en (ex) militairen die binnenkort met FLO gaan (of juist zijn gegaan): zowel fulltime als partime mogelijkheden, waarbij ook inzet op projectbasis tot de mogelijkheden behoort.