home

UNIEK AANBOD “VAN WERK NAAR WERK”

Wij bieden een vertrouwde omgeving met veel kennis van zaken. Bij ons kunt u op anonieme wijze volkomen vertrouwelijk een gesprek aangaan om mogelijkheden te verkennen.

Met Defensie hebben we goede afspraken gemaakt om bovenstaande werkwijze te kunnen garanderen terwijl een aantrekkelijk perspectief op nieuw werk wordt geboden.

Kern van het aanbod: voor medewerkers in een 'knelpuntcategorie' een proefplaatsing (stage) van 6 tot 12 maanden in het bedrijfsleven, met behoud van alle bestaande SBK-rechten en bestaande arbeidsvoorwaarden. De focus ligt hierbij op de pre-mobiliteitsfase (herplaatsers vallen buiten dit traject). Na ommekomst van deze proefplaatsing wordt in onderling overleg tussen kandidaat en bedrijf besloten of een definitieve overstap mogelijk is.

 

Banen4Defensie bemiddelt OOK veteranen en (ex) militairen die recent met FLO zijn gegaan. Vanuit het bedrijfsleven en ook de overheidsector (onderwijs !) bestaat toenemende vraag naar ex-militairen. Zowel voor fulltime banen als voor inzet op projectbasis in binnen en buitenland. Banen4Defensie heeft een uitgebreid netwerk in de civiele sector en helpt u graag bij 'een volgende stap' in uw carriere.

 

Aanmelden

Via een click op de button kunt u zich eenvoudig aanmelden voor een eerste vrijblijvend en verkennend gesprek. Op alle volgende pagina's van deze website is deze button opgenomen.

 

Laatste nieuws

1. B4D is een strategische samenwerking aangegaan met Stratego, Project- en Personeelsondersteuning

2. B4D is een strategische samenwerking aangegaan met The Blue Chips, een zelfstandige organisatie met jarenlange ervaring in werving & selectie.

3. B4D is verhuisd: vanaf 1 januari 2015 is onze kantoorlokatie Lange Voorhout 41 (direct naast de Posthoorn).

 

Volgende bijeenkomst

Op vrijdag 5 juni organiseert B4D samen met het Veteranen Instituut en de Stichting ECDef een themadag "Veteranen, de arbeidsmarkt op! ".

Je bent Veteraan en zoekt een andere baan. Wat heb je eigenlijk aan je militaire ervaringen en competenties? Wat heb je aan al je opleidingen? Hoe presenteer je die en jezelf? Wat zijn de ervaringen van andere veteranen met het zoeken naar een baan buiten defensie? 

Deze onderwerpen komen aan bod tijdens de eerste bijeenkomst "Veteranen,de arbeidsmarkt op! " op vrijdag 5 juni bij het Veteranen Instituut in Doorn. Voor aanmelding en het volledige programma kijk op de website van het Veteranen Instituut:  www.veteraneninstituut.nl

 

 

SAMENWERKINGSPARTNERS

Damen Shipyards logo
 

Imtech logo
 

logo Thales
 

logo navtrain

 

Klik op onderstaande link om de ervaring te lezen van ex-collega's die u voorgingen.

Ervaring bij Damen

 

logo Defensie